Selasa, 20 Julai 2010

Pengambaran Masakan Pasta Untuk Majalah Rasa Edisi Khas Hari Raya Aidilfitri

Pada 19hb Julai 2010 yang baru-baru ini bertempat di Studio Shriro ( M ) Sdn. Bhd. saya bersama Team Agnesi Pasta telah menjalani sesi pengambaran 3 buah resipi berasaskan pasta iaitu Spagheti Ketam Cili Padi, Pasta Lada Hitam dan Spagheti Berempah.Resipi ini telah saya sesuaikan dengan citarasa Masyarakat Malaysia khususnya melayu kerana resipi ini bakal diterbitkan dalam Majalah Rasa terbitan Kumpulan Karangkraf Sdn. Bhd. keluaran Khas Edisi Hari Raya Aidilfitri.Kepada penggemar pasta jangan lupa dapatkan pelbagai resipi menarik ini daripada Chef Arm dengan menggunakan produk Agnesi Pasta dalam Majalah Rasa.

Tiada ulasan: